Årets företagare i Solna 2020

Årets företagare

I Solna finns ett flertal företagsamma personer som driver framgångsrika företag. Varje år utses en av dem till Årets företagare. Vinnaren, tillsammans med övriga finalister, bidrar på olika sätt till Solnas tillväxt och en hållbar utveckling. På den här sidan kan du läsa om dem och om priset.

Vinnare av Årets företagare 2020

Priset Årets företagare i Solna 2020 tilldelas Benny Lindblom, vd och partner på Creator Bygg och Projektledning AB.
Förutom för sin vilja och driv i att försöka förändra en traditionellt manlig bransch genom att tänka brett i sin rekrytering har man också gjort en snabb tillväxtresa. Cretaor Bygg och projektledning AB har blivit utsedda till Gasellföretag både 2018 och 2019.

Juryns motivering:
Årets företagare har byggt en framgångssaga på relationer, baserade på inkludering och förtroende. Med ett tydligt ledarskap, en rak dialog och en delaktighet i arbetet – där alla jobbar tillsammans mot gemensamma mål – har årets företagare skapat fler arbetstillfällen men också engagerat sig för mångfald och för att skapa bättre förutsättningar för ungdomar via idrotten. Juryn ser en ödmjuk företagsledare med ett stort hjärta för sina medarbetare, kunder och för sitt närsamhälle.

Läs hela artikeln från Via TT här.
Läs hela artikeln från solna.se här.
Benny Lindblom, VD
Creator Bygg och Projektledning AB

Relaterade artiklar

God Jul till Unga Station

God Jul till Unga Station

Ett projekt utöver det vanliga För dom flesta så är Julen något alla längtar efter, men tyvärr finns det alldeles…
Nyproduktion i Mariefred börja ta fart

Nyproduktion i Mariefred börja ta fart

Ett projekt utöver det vanliga Nyproduktion av första etappen av Pendlaren 1 om 24 Brf lägenheter på 117 kvm i…
Creator stöttar Vasalunds IF

Creator stöttar Vasalunds IF

Vad innebär det för Creator att vara med och sponsra Vasalunds IF? – För oss är det av väldigt stor…

Creator Projekt AB | 559135-3163

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart