• Gå tillbaka
 • 61 grader Nord, Himmelfjäll

  61° Nord ligger vid Idre Himmelfjälls norra infart. Med pisterna på ena sidan och utsikt mot fjällen på den andra kommer vi på Saturnusvägen 3, att uppföra 8 lägenheter och 29 radhus. Det prisbelönta arkitektkontoret DinellJohansson har ritat bostäderna med dig som köpare i åtanke och med inspiration från Himmelfjälls magiska natur. Här finns plats för ett bekvämt och aktivt semesterliv året om, långt från storstadens sus och dus.

  Rymliga, lagom stora och inflyttningsklara till vintern 2022. Smart, modernt och funktionellt men aldrig tråkigt. Med 8+2 bäddar i varje bostad finns plats för den stora familjen eller varför inte två familjer? Självklart har alla bostäder egen bastu och uteplats eller balkong för att höja trivseln och möjligheten till avkoppling.

  Arbetschef Mikael Leljewahl

  Se även våra andra projekt

  Kvarteret Stallet, Gustavsberg

  Populära Porslinskvarteret får nu tillökning. I Kvarteret Stallet k...

  Läs mer

  Hage Backe, Nyköping

  Rymliga, lagom stora och med alla bekvämligheter. Modernt och funktio...

  Läs mer

  61 grader Nord, Himmelfjäll

  61° Nord ligger vid Idre Himmelfjälls norra infart. Med pisterna på...

  Läs mer

  Kv. Vitklövern, Upplands Väsby

  Välplanerade bostäder om 4-6 rok med gott om utrymme för mys med fa...

  Läs mer

  Marielund Hills, Mariefred

  Bostadsrättsradhus om vardera 117 kvm i barnvänliga och naturnära M...

  Läs mer