Creator Bygg og Prosjektledning AS

Creator Norge

Creator Bygg og Prosjektledning AS grundades i januari 2018 och det är ett systerbolag till Sverige där verksamhetens inriktning är densamma

som den svenska.

Vi har vårt säte i Trondheim och jobbar med projekt åt våra uppdragsgivare i regionen från Trondheim och norrut i Norge.

För närvarande är vi ca 30 anställda yrkesarbetare och tjänstemännen utgår ifrån Sverige där allt för projektens uppstart också administreras och hanteras.

Under 2020 har vi som mål att etablera mindre kontor med säte i Trondheim där delar av tjänstemännen ska ha sin utgångspunkt.

Vill ni veta mer eller har frågor om intressanta projekt är ni välkomna att kontakta vår VD, Benny Lindblom.

Narviks nye ungdomsskole

Narviks nye Ungdomsskole är ett projekt åt Hent AS och är beläget i Narvik. Entreprenaden omfattar byggnation av alla innerväggar, skärmar, insida yttervägg och fasta undertak.

Innovatjonscampus Steinkjer

ICS är ett ROT projekt där också en nybyggd tillbyggnad ingår. Entreprenaden omfattar det mesta inom ROT och nybyggnation där vi började med betongarbeten. Beställaren är Fuglesangdahl AS och projektet ligger i Steinkjer.

Om oss

Creator Bygg & Projektledning AB är ett företag inom bygg- och stomkomplettering där vi är verksamma i både Sverige och Norge.

Läs mer »

Kontakta oss

Tel: +46 72 304 58 03
E-post: kontakt@creatorprojekt.se
Adress: Smidesvägen 10, 171 41 Solna

Producerad av

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart