Creator bygger på relationer.

Vår utveckling går stadigt framåt där vi har etablerade relationer med flera bostads och fastighetsutvecklare.

Sedan våren 2019 har vi planenligt och succesivt jobbat mer mot helhetslösningar och totalentreprenader där vi idag har ett brett samarbete med fastighetsbolag, bostadsutvecklare, försäkringsbolag och flertalet etablerade byggherrar.

Vi har under den tiden ökat tjänstemansidan för tillgodose pågående projekt och kommande projektstarter.

Med vår förändrings utveckling så följer också vår eftermarknadsavdelning med för att vi ska kunna trygga alla våra samarbetspartners önskan om en 100 procentig byggservice då behoven skulle uppstå.

Utöver vår egna personal så har vi ett brett samarbete med flera andra yrkesgrupper via vårt UE nätverk och dessa består av ett 60 tal personer inom dom olika installationsfacken, betong och markarbeten, plattsättning och övriga ytskiktsbeläggningar, målare etc.

Engagemang

Vi på Creator utför alla våra uppdrag med engagemang från ” topp till tå ” vilket gör så att alla medarbetare är delaktiga i projektets kvalité, arbetsmiljö, sluttid och ekonomi.

Hälsokontroller

Vi på Creator är måna om våra anställdas hälsa. För att säkerställa deras hälsotillstånd, både för oss och deras anhöriga, så går alla medarbetare löpande på hälsokontroller.

Dialog

Vi värnar om en konstruktiv och bra dialog i alla led inom organisationen där samtliga ska känna att dom är delaktiga i företagets utveckling.

Våra grundvärderingar  är domsamma oavsett kön eller etnisk tillhörighet där erfarenhet, lojalitet, kunskap och arbetsmoral är grunden till vår lönesättning. Våra medarbetare är fackligt anslutna till respektive förbund och självklart följer vi deras minimum normer.

Aktuellt

Haga Backe, Nyköping

Haga Backe, Nyköping

Haga Backe, Nyköping Nyproduktion av 26 stycken parhus om vardera 140 kvm per lägenhet i det populära bostadsområdet Hagalund, Nyköping.…
Kv Vitklövern Upplands Väsby

Kv Vitklövern Upplands Väsby

KV Vitklövern, Upplands-Väsby Nyproduktion av 28 stycken lägenheter i det naturnära och friluftsområdesnära Eds Allé Upplands Väsby. Projektet utförs på…
Kvarteret Stallet, Gustavsberg

Kvarteret Stallet, Gustavsberg

KV Stallet, Gustavsberg Nyproduktion av 26 stycken lägenheter och 4 radhus i det gamla anrika området kring Gustavsbergs Porslinsfabrik. Projektet…