Creator bygger på relationer.

Vår utveckling går stadigt framåt där vi idag har etablerade samarbeten med dom flesta större Byggherrarna i Sverige. Vi är 80 anställda i Sverige. Utöver detta så sysselsätter vi lika många till via våra utvalda Underentreprenörer.
Våra grundvärderingar är domsamma oavsett kön eller etniskt tillhörighet där erfarenhet, lojalitet, kunskap och arbetsmoral är grunden till vår lönesättning.

Engagemang

Vi på Creator utför alla våra uppdrag med engagemang från ” topp till tå ” vilket gör så att alla medarbetare är delaktiga i projektets kvalité, arbetsmiljö, sluttid och ekonomi.

Hälsokontroller

Vi på Creator är måna om våra anställdas hälsa. För att säkerställa deras hälsotillstånd, både för oss och deras anhöriga, så går alla medarbetare löpande på hälsokontroller.

Dialog

Vi värnar om en konstruktiv och bra dialog i alla led inom organisationen där samtliga ska känna att dom är delaktiga i företagets utveckling.

Vi jobbar alla mot samma mål där våra yrkesarbetare har en stor del i vår framgång och att vi får fler uppdrag. Det är deras resultat som syns först, säger Benny Lindblom.

Aktuellt

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Vi på Creator vill önska alla våra medarbetare, kunder och samarbetspartners en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. …
En fantastisk vecka för Creator

En fantastisk vecka för Creator

En fantastisk vecka för Creator lider mot sitt slut! Vi börja den med vår, för andra året i rad, Gasell…
Bålsta front

Bålsta front

Vi utför flera Totalentreprenader åt Grosvenor i Bålsta C som står inför en förändring och utbyggnad där fastighetsägaren ändrar centrumets…

Om oss

Creator Bygg & Projektledning AB är ett företag inom bygg- och stomkomplettering där vi är verksamma i hela Sverige.

Läs mer »

Kontakta oss

Tel: +46 72 304 58 03
E-post: kontakt@creatorprojekt.se
Adress: Smidesvägen 10, 171 41 Solna

Producerad av

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart