Creator bygger på relationer.

Vår utveckling går stadigt framåt där vi har etablerade och långa relationer med dom flesta byggherrarna i Sverige. Vi är också i fas med en förändrad verksamhetsinriktning där mer fokus läggs på TE Projekt åt fastighetsägare och bostadsutvecklare. Vi är idag ca 50 anställda och utöver det sysselsätter vi lika många via våra utvalda underentreprenörer i bygg och installationsleden.

Engagemang

Vi på Creator utför alla våra uppdrag med engagemang från ” topp till tå ” vilket gör så att alla medarbetare är delaktiga i projektets kvalité, arbetsmiljö, sluttid och ekonomi.

Hälsokontroller

Vi på Creator är måna om våra anställdas hälsa. För att säkerställa deras hälsotillstånd, både för oss och deras anhöriga, så går alla medarbetare löpande på hälsokontroller.

Dialog

Vi värnar om en konstruktiv och bra dialog i alla led inom organisationen där samtliga ska känna att dom är delaktiga i företagets utveckling.

Våra grundvärderingar  är domsamma oavsett kön eller etnisk tillhörighet där erfarenhet, lojalitet, kunskap och arbetsmoral är grunden till vår lönesättning. Våra medarbetare är fackligt anslutna till respektive förbund och självklart följer vi deras minimum normer.

Aktuellt

God Jul till Unga Station

God Jul till Unga Station

Ett projekt utöver det vanliga För dom flesta så är Julen något alla längtar efter, men tyvärr finns det alldeles…
Nyproduktion i Mariefred börja ta fart

Nyproduktion i Mariefred börja ta fart

Ett projekt utöver det vanliga Nyproduktion av första etappen av Pendlaren 1 om 24 Brf lägenheter på 117 kvm i…
Årets företagare i Solna 2020

Årets företagare i Solna 2020

Årets företagare I Solna finns ett flertal företagsamma personer som driver framgångsrika företag. Varje år utses en av dem till…

Om oss

Creator Bygg & Projektledning AB är ett företag inom bygg- och stomkomplettering där vi är verksamma i hela Sverige.

Läs mer »

Kontakta oss

Tel: +46 72 304 58 03
E-post: kontakt@creatorprojekt.se
Adress: Smidesvägen 10, 171 41 Solna

Producerad av

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart